BOZCAADA - ASSOS TURLARI. (BOZCAADA KONAKLAMALI) Tur Programı

BOZCAADA KONAKLAMALI * 2021 SEZON BOYUNCA

  BOZCAADA - ASSOS TURLARI  

Bozcaada, Assos, Adatepe Köyü

Y.P. Konaklama ayrıcalığı ile...

(2 GÜN-1 GECE)

PNR MAGİC TRAVEL AGENCY İLE 

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:05 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak) 06:15 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:40 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 06:45 KARŞIYAKA (Anıt), 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar), 06:55 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:05 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı
PROGRAM
1 Gün: BOZCAADA GEZİSİ VE KONAKLAMA

Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:05 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak) 06:15 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  06:40 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   06:45 KARŞIYAKA (Anıt),  06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar), 06:55 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:05 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı’ ndan siz değerli konuklarımızı alarak,  hareket ediyoruz. Yolda alınacak ekstra sabah kahvaltısının ardından, EZİNE GEYİKLİ YÜKYERİ feribot iskelesinden, mitolojik efsanelerde adı sıkça geçen BOZCAADA’ya geçiyoruz. Adanın en görkemli yapısı olan KALE turumuza başlıyoruz. KALE gezimiz esnasında, hem ada ile ilgili, hem de kale ile ilgili, bilgilerimizi aldıktan sonra,  buranın meşhur Şarap’larından alışverişler yapıyor ve öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. İsteyenler balık menüsünden, öğle yemeğini BOZCAADA LİMANI’nda veya Bozcaada’nın merkezindeki ara sokaklarda aperatif olarak alabilirler. Ayrıca Bozcaada’nın yine meşhur domates reçelinden almayı unutmayın!!! Mübadele yıllarına kadar Rumlar ve Türklerin yüzlerce yıldır barış içinde yaşadığı BOZCAADA’da, şimdi bir elin parmakları kadar Rumlar kalmış, kültürlerin kaynaştığı; RUM MİMARİSİ EVLERİ, TARİHİ KİLİSESİ’ni görüyor ve sokaklarında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. İsteyen konuklarımızla da, minibüslerle BOZCAADA’nın (ekstra) Plajlarını,  KoylarınıRüzgar Güllerini, Üzüm Bağlarını görmeye gidiyoruz. BOZCAADA’nın bu güzellikleri sizleri derinden etkileyecek…Daha sonra, deniz kenarında bulunan otelimize yerleşiyoruz. Dileyenler akşam yemeği sonrası, kendi imkanları ile, ada merkezinde keyifli anların tadını çıkartabilirler.



2 Gün: ASSOS VE ADATEPE KÖYÜ

Sabah otelde alacağımız kahvaltımızın ardından, Feribot saatimize göre otel keyfimizi yapıyor ve Geyikli Limanı’na geri dönüyoruz. Buradan, Antik dönemin en güzel kentlerinden olan ASSOS’un bulunduğu BEHRAMKALE KÖYÜ’ne doğru yol alıyoruz. AKRAPOL’e çıkıp, Athena Tapınağının kalıntıları arasından Ege denizinin nefis manzarasını görüntülüyoruz. Anadolu’da ilk felsefe dersinin de verildiği ASSOS ANTİK KENTİ hakkında rehberimizin bilgilendirmeleri sonrasında, bölge halkının el işi göz nuru işlemeleri ve yöresel limon kekiği alışverişlerimizi yapıyoruz. Hemen ardından Rum ustaların elinden çıkmış, taş yapılarıyla bilenen tarihi ADATEPE KÖYÜ’nde çınar ağacı altındaki çay bahçelerinde mola veriyoruz. İsteyen konuklarımız keçi sütlü veya otlu dondurmanın tadına bakabilirler. Yolda alacağımız molaların ardından güzel şehrimiz İZMİR’ e doğru hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde İZMİR’ e ulaşarak siz değerli misafirlerimizle bir başka PNR MAGIC TRAVEL ACENCY gezisinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    •  Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayın
    •  Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, tur programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    •  Otellerde aynı standartlarda olmak koşulu ile PNR MAGIC TRAVEL ACENCYdeğişiklik yapma hakkına sahiptir.
    •  Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    •  Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    •  Turların kalkış tarihinden en az 24 saat evvel, tur kalkış saati, rehber telefonu, tekrar teyit edilir.
    •  Turlarımız talepler doğrultusunda 27 veya 46 kişilik araçlarla gerçekleştirilir. Turu satın alırken bu şart kabul edilmiş sayılır.
    •  Tur programı  PNR MAGIC TRAVEL ACENCY formu maddeleri bir bütündür.
    •  Turlarımızda zorunlu seyahat sigortası yapılmaktadır. Doğum tarihi, T.C. Kimlik No ibrazı şarttır.

     Feribot seferlerinin aksaması veya kalkmaması durumunda, rehber insiyatifinde program değişikliği yapabilir.
     Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 2 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL ACENCY saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL ACENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
     İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL ACENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir.

     

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

     

    İptal Şartları
    https://www.pnrturizm.com.tr/bozcaada-pnrtur
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 29.03.2024 13:21 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.