BATI KARADENİZ (Ramazan Bayramı) 2021 Tur Programı Tur Programı

 ABANT KONAKLAMALI, ŞİLE VE AĞVA'LI 

 BATI KARADENİZ TURU 

ABANT’TA GÖL KENARINDA KONAKLAMA AYRICALIĞI BU PROGRAMDA

1 Gece ABANT GÖLÜ KENARI’ nda, 5* BÜYÜK ABANT OTELİ Y.P.

2 Gece ZONGULDAK' ta, 4* EMİRGAN OTEL Y.P.

Abant Gölü, Yedigöller, Mengen, Mengen, Devrek, Zonguldak, Yenice Ormanları, Safranbolu, Amasra, 
Ereğli, Cehennem Ağzı Mağarası,  Akçakoca, Acarlar Longozo, Yalova, Yürüyen Köşk ‘’Atatürk Köşkü’’

(4 Gün-3 Gece) Gündüz Çıkışlı

PNR MAGİC TRAVEL AGENCY  FARKI İLE    

 

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!    

Kalkış Yerleri: ÜÇKUYULAR, KONAK, LOZAN, BAYRAKLI ÜST GEÇİT ,KARŞIYAKA, KARŞIYAKA YUNUSLAR ,KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ ,MAVİŞEHİR, BORNOVA
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı, Kavşaktaki Pamukkale Yazıhane Önü) 05:40 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü) 05:55 LOZAN (Atatürk Lisesi Karşısı) 06:05 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   06:10 KARŞIYAKA (Anıt) 06:15 KARŞIYAKA (Yunuslar)  06:20 KARŞIYAKA BOSTANLI VAPUR İSKELESİ (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü)  06:25 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:45 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 06:50 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampus Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR güzergâhını takip ederek yol üzerinde SAPANCA GÖLÜ’ nü panaromik olarak görebilme fırsatına sahip olacağız. Yolda alacağımız molaların ardından, ABANT GÖLÜ’ ne ulaşıyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ kenarında yürüyüşler yaparak, muhteşem güzel manzaraları fotoğraf karelerimize ve anılarımıza ekliyoruz. Bu doğa harikası ortamda ve göl  kenarında bulunan 5* BÜYÜK ABANT OTELİ’ ne yerleşiyoruz.  Bu güzel otelimizin akşama kadar keyfini sürme şansına sahip alacaksınız. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı’na giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER’de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL’ü görerek, gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. Sonbaharda kızılın, ilkbaharda ise yeşilin binbir tonuna bürünerek sunduğu muhteşem  manzarasında doğa ile baş başa yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşuyor ve YEDİGÖLLER Milli Parkından ayrılarak, MENGEN üzerinden, DEVREK güzergahına ilerliyoruz. DEVREK’e ulaştığımızda,  BASTONCULAR ÇARŞISI’nda, alışveriş için mola veriyoruz. Daha sonra, ZONGULDAK’ta 4* EMİRGAN OTEL’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısından sonra, YENİCE ORMANLARI’nın dünyada ender bölgelerde görülebilecek bir çoğu anıtsal boy ve kalınlığa ulaşmış, adeta bir ağaç müzesini andıran rengarenk ağaç türlerini keyifle seyrederek, KARABÜK üzerinden, müze kent SAFRANBOLU’ya geçiyoruz.Önce, HIDIRLIK TEPESİ’nde muhteşem  Safranbolu  manzarasını fotoğraflayarak, rehberimizden Safranbolu hakkında bilgi alıyoruz. Özgün mimarisindeki evleri, tarihi değerleri, kent kültürü, yaşam tarzı, gelenek ve görenekleri, yöresel lezzetleri ve  doğal güzellikleri ile etkileneceğiniz SAFRANBOLU’da KAYMAKAMLAR EVİCİNCİ HANIKÖPRÜLÜ CAMİİİZZET PAŞA CAMİİ, AKÇASU KANYONU gezilerimizi yapıp,  ARASTA’da kahve molası veriyoruz. Serbest zaman esnasında, bol bol fotoğraf çekimi ve sabun, yemeni, lokum alışverişleri yapabilirsiniz. Buradan, AMASRA’ya hareket ediyoruz. Önce, Amasra’nın meşhur balık ve salatasından öğle yemeğimizi alıyoruz. Karadeniz’in en güzel sayfiye kasabalarından biri olan, AMASRA’da, ANADOLU’da ki maif kaya üzerine yapılmış tek örnek olan, ROMA YOL ANITI (Kuşkaya Anıtı’nı) görüyor ve BAKACAK TEPESİ’nde Amasra manzarasını fotoğraflıyoruz. CENEVİZ KALESİ ve ÇEKİCİLER ÇARŞISI gezilerimizi de gerçekleştirerek,tekrar ZONGULDAK’ta ki otelimize geri dönüyoruz.. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Kdz. EREĞLİ’sine yol alıyoruz. EREĞLİ’de  tarihi çınar ağaçlarının altında vereceğimiz molanın ardından, Yunan Mitolojisinde Herkül'ün 12 görevinden birinin geçtiği rivayet edilen, Hristiyanlığın ilk dönemlerinde gizli ibadet yeri olarak kullanılan Ayazma Vadisi olarakta bilinen 3 adet mağaranın bulunduğu CEHENNEM AĞZI MAĞARASI’nı ziyaret ediyoruz. Buradan, AKÇAKOCA’ya hareket ediyoruz. Mavi bayraklı plajları, kıyıdan dağlara kadar uzanan yemyeşil bitki örtüsüne sahip olan bu yöremizde, Çınar Caddesini, farklı mimari tarzdaki AKÇAKOCA CAMİİSİ’ni ve KONURALP BEY HEYKELİ’ni görerek, fotoğraf molası veriyoruz. Daha sonra, Türkiye’nin iki su basar ormanından biri olan ACARLAR LONGOZU’na uğruyoruz. Nilüferlerin su üstündeki muhteşem görüntüsü, ‘‘yeryüzündeki cennet burası olsa gerek’’ dedirtecek kadar güzel bir yerle karşılaşıyoruz. Seyri doyumsuz doğa güzellikleri içinde yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyor ve bu güzel manzaraları fotoğraflarımızla ölümsüzleştiriyoruz.Bu güzel ortamda öğle yemeğimizi aldıktan sonra,  SAKARYA İZMİT üzerinden, YALOVA ulaşıyoruz. Burada, ATATÜRK'ün, köşke zarar veren çınar dalının kesilmemesi için kızaklar üzerinde kaydırttığı ünlü YÜRÜYEN KÖŞK ‘’ATATÜRK KÖŞKÜ’’ nü geziyor ve manzaraya karşı kahve molası veriyoruz.Panoramik YALOVA’yı görüp BURSA SUSURLUK, BALIKESİR, AKHİSAR, MANİSA üzerinden geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam geç saatlerde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka PNR Magic Travel Agency seyahatinde buluşmak dileği ile siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda  ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR Seyahat Acentesin’ de saklıdır. Turun iptali durumunda PNR Seyahat Acentesi iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler.

    Trafik Kanunu gereğince araçta bulunulan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup, aksi haldeki durumlarda PNR Seyahat Acentesi'nin  sorumluluğu yoktur.

    Dönüşte yolcu bindiği durakta, tersten dağıtım yapılarak bırakılır.

    3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 


    İptal Şartları

    PNR Seyahat Acentesi  Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Turlarda iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Seyahat sigortası, acil ve akut rahatsızlıklar için geçerlidir. Daha önce mevcut olan ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmez. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten, tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar, ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur İptallerinde; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilinir

    https://www.pnrturizm.com.tr/bati-karadeniz-ramazan-bayrami-2
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 20.04.2024 02:36 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.