UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)

UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)

  • UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)
  • UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)
  • UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)
  • UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)
  • UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023)

KIŞ SEZONU ve SÖMESTRE ÖZEL 

   UÇAKLI KAPADOKYA TURU   

 ERCİYES KAYAK MERKEZİ VE KAYSERİ'Lİ 

Bölgenin en iyi otellerinde biri olan,
5*PERİSSİA HOTEL & CONVETION CENTER Konaklama Ayrıcalığı...
(Ürgüp'te Merkezi Konaklama)

Keyifli bir hafta sonu tatili sizi bekliyor…

Sun Express Havayolları ile KAYSERİ Cuma Gidiş – KAYSERİ Pazar Dönüş

 (Gün Kaybı Olmadan Dolu Dolu 3 Gün - 2 Gece)

(Sömestre)  /  (Sevgililer Günü)  

1. Gün

KAYSERİ, ERCİYES KAYAK MERKEZİ, KAPADOKYA

Sabah Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşarak, 07:00’ de kalkacak, Sun Express Havayollarına ait, İZMİR-KAYSERİ uçağımızın işlemlerini yapıyoruz. 08:30’da, KAYSERİ Havalimanına ulaşıyoruz. Bizi bekleyen aracımıza, eşyalarımızı yerleştirerek KAYSERİ şehir merkezine doğru hareket ediyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra, KAYSERİ KALESİ, SAAT KULESİ’ ni görerek, Anadolu Selçuklu’ nun yaptığı İlk Külliyesi ve en büyüklerinden biri olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ’ ni geziyoruz. Ardından, Kayseri’ nin ünlü çarşısı PASTIRMACILAR ÇARŞISI’ nda alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra, Türkiye’ nin en gözde Kayak Merkezlerinden biri olan, ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ ne gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda,  isteyenler kayak yaparken, dileyenler de kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu eden konuklarımız ise ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ nde bulunan otellerin cafe ve restaurantlarında kar manzarası eşliğinde kahvelerini keyifle içebilirler. Daha sonra, ‘’güzel atlar diyarı’’ KAPADOKYA' ya hareket ediyoruz ve  Ürgüp’te 5*PERİSSİA HOTEL & CONVETION CENTER Otel’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. http://www.perissiahotel.com/index-tr.html

2. Gün

BALON TURU, IHLARA VADİSİ, KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ, GÜVERCİNLİK VADİSİ, MANZARA VADİSİ (O Ağacın Altı) ONYX ATÖLYELERİ, TÜRK GECESİ

Sabah isteyenlerle BALON TURU’ na (ekstra hava koşulları müsait olursa) katılıyoruz. Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan, Kapadokya Turu’ nda mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arasında bulunan, IHLARA VADİSİ’ ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayı’ yla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ ne ulaşıyoruz. Önce, AĞAÇALTI KİLİSESİ’ ni ziyaret edip, rehberimizden bilgi aldıktan sonra, MELENDİZ ÇAYI kenarında yürüyüşlerimizi tamamlayıp, KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ ne hareket ediyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’ i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şıra haneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan sonra, GÜVERCİNLİK VADİSİ’ ne gidiyoruz. Yeryüzünde benzerine çok az rastlanan doğa harikası oluşumları görerek, MANZARA VADİSİ’ ne (O Ağacın Altı) yönümüzü çeviriyoruz. Muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumladıktan sonra, ONYX ATÖLYELERİ’ neuğruyoruz. Burada KAPADOKYA bölgesinden çıkarılan değerli bir taş olan onyx taşını,  işin üstadı ustaların elinde nasıl şekillendiğine şahit olacaksınız. Dünyanın farklı yerlerinden getirilen taşlarında işlendiği ve değerli takılar haline getirilen bu atölyelerde, gezimiz sonunda dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecekler. Akşamüzeri tekrar Otel’ imize geçiyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekânlarında, müzikli unutamayacağınız bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.

3. Gün

GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ, ÜÇ GÜZELLER, TURHASAN ŞARAP FABRİKASI, ÜRGÜP, ASMALI KONAK, DEVRENT, PAŞABAĞLARI, ÇÖMLEK ATÖLYELERİ,KIZILIRMAK NEHRİ YÜRÜYÜŞ

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne hareket ediyoruz. Burada, Kaya Kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını, geziyoruz. Ardından, ÜRGÜP merkezine geçiyor ve Bölgenin tanıtımına önemli katkısı olan aynı zamanda ÜRGÜP' ün büyük konaklarına örnek alarak görebileceğimiz ASMALI KONAK dizisinin çekildiği konağı ziyaret ediyoruz. Turumuzun devamında, bölgede yaklaşık 4000 yıldır üretiminin yapıldığı, meşhur şaraplarının satışının yapıldığı TURHASAN ŞARAP FABRİKASI’ na uğruyoruz. Dileyen konuklarımız alış veriş yapabilecekler. Buradan, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER' de (Üçgüzel peri bacası) fotoğraf molası verip, DERVENT VADİSİ veya HAYAL VADİSİ ismi de yakıştırılan bu bölgede, neyi hayal ederseniz onu karşınızda görebileceğiniz etkileyici vadiden güzel anılarla ayrılıyoruz. Sonrasında, insanların, ancak perilerin yapabileceklerine inandıkları, volkanik yapılı kayaçları sel suları ve rüzgârın aşındırması sonucu oluşan PERİ BACALARI’ nı gözlemliyoruz ve PAŞABAĞLARI olarak bilinen, bölgenin en büyük ve çok başlı peri bacalarının bir arada olduğu bu bölgede, isteyen konuklarımız Peri Bacalarının içine girerek,  keyifli yürüyüşler yapabilirler. Ardından, 4000 bin yıldır bölgede babadan oğula, dededen toruna Kızılırmak’ ın toprağından yapılan Çömlekçilik sanatını görmeye ÇÖMLEK Atölyeleri’ ne uğruyoruz. Böylece bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak. Günün sonunda, KIZILIRMAK NEHRİ’nin kenarında keyifli yürüyüşler yaptıktan sonra, kış sezonuna özel hazırlanmış kapsamlı ve doyurucu bir KAPADOKYA gezisini tamamlıyor ve ‘’güzel atlar diyarı’’ ndan ayrılarak,  KAYSERİ' ye hareket ediyoruz. Uçak saatimize göre, KAYSERİ AVM’de alışveriş için serbest zaman sonrasında, akşam saat 23:55 uçağımıza binerek, İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka ACADEMİC TOUR seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT: Belirtilen uçuş saatlerinden 1.5 - 2 saat önce havalimanında bulunmanız gerekmektedir.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • İzmir-Kayseri / Kayseri-İzmir Uçak Biletleri
  • Lüks Ulaşım ve Çevre Gezileri
  • Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
  • 5*PERİSSİA HOTEL & CONVETION CENTER Y.P. Konaklama 2 Gece (Sabah+Akşam Yemekleri)
  • Seyahat Sigortası Güvence Paketi
  • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Güvencesi

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze, Ören Yeri ve Milli Park Girişleri
  • Öğle Yemekleri
  • İlk Gün Uçaktan indikten sonra alınan sabah kahvaltısı ve Dönüş günü Uçağa binmeden önce alınan Akşam Yemeği
  • Otel’de belirlenen ekstralar ve tüm içecekler
  • Molalarda Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
  • Türk Gecesi Eğlencesi
  • Balon (Hava şartlarına göre)
  • 65 yaş üzeri yolcular için ek sürprim sigorta ücreti 20 TL fark alınır.

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
    Tur Hareket Tarihleri:

    1.Ek Bilgiler

    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    2.İptal Şartları

    PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    3.Vize Bilgileri

    UÇAKLI KAPADOKYA (2022-2023) HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?


    Tur Bilgileri

    Benzer Turlar

    © 2020 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2

    Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.